Skip to main content

Kennis en kunde in de zorg.

Op weg naar de toekomst.

Verken een wereld van fietsavonturen bij Fiets Support. Ontdek onze diverse selectie, variërend van stadfietsen tot elektrische fietsen en breng uw passie voor fietsen tot leven. Start uw reis vandaag door onze collectie te bekijken in de webshop 

Shop hier

Tevens is Fiets Support een zinvolle dagbestedingslocatie voor cliënten en onderdeel van Schouder aan Schouder. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Zorgaanvraag

Visie

Wij hebben een samenleving voor ogen waar iedereen telt en mee mag doen en waar elk mens recht heeft op een veilige plek om te wonen, werken of leren. De overheid noemt dit met een mooi woord ‘inclusie’. Wij werken vanuit een aantal duidelijke kernwaarden. Deze kernwaarden hebben betrekking op de attitude, professionaliteit en de wijze waarop de ondersteuning wordt aangeboden door onze zorgprofessionals. Deze werkhouding uit zich in: persoonlijk, vriendelijk, vakkundig en deskundig, verantwoordelijk, gezamenlijk, veiligheid, herkenbaarheid en huiselijkheid. Binnen onze fietsenzaak streven we naar een omgeving waar deze kernwaarden centraal staan, waar cliënten zich welkom en gewaardeerd voelen, en waar ze de mogelijkheid hebben om vaardigheden te ontwikkelen en zichzelf te ontplooien in een warme en ondersteunende gemeenschap

Missie

Ieder mens is voor ons uniek, waardevol en hoort erbij. Vanuit onze overtuiging is onze missie om schouder aan schouder te staan, met iedereen die moeite ervaart om in deze samenleving aan te sluiten.

Onze missie is om niet alleen hoogwaardige producten en diensten aan te bieden in onze fietsenzaak, maar ook om een inclusieve omgeving te creëren waar mensen met diverse zorgbehoeften de kans krijgen om deel te nemen aan zinvolle dagbesteding en een toekomstbestendig vak te leren. Wij geloven in het potentieel van elk individu en streven ernaar om een warme en ondersteunende gemeenschap te zijn waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Ontmoet het team

U bent van harte welkom, wij staan voor u klaar.

Dick, Joost en Kees staan klaar om u te helpen.

Dé fietsspeciaalzaak in Assen met een lokaal en maatschappelijke insteek.

Bij FietsSupport staan onze ervaren medewerkers klaar om je te voorzien van deskundig advies. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets, we luisteren naar jouw behoeften en begeleiden je bij het vinden van de perfecte fiets die aansluit bij jouw stijl en doelen. Onze passie voor fietsen vertaalt zich in gepersonaliseerd advies, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

Ontdek waarom onze fietsenwinkel de ideale keuze is voor zowel beginners als ervaren fietsers:

  • Deskundig advies op maat:
  • Kwalitatieve fietsen van topmerken
  • Proefrit-garantie
  • Uitgebreide service en onderhoud
  • A-Merk fietsen
Meer informatie

Bekijk onze kernactiviteiten

De beste service voor aantrekkelijke prijzen!

Verkoop

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets, een bakfiets, een kinderfiets, een betrouwbare elektrische fiets, tweedehands fietsen of (elektrische) vouwfiets. Bij ons vind je de perfecte fiets die aan al jouw wensen voldoet.

Dagbesteding

Fiets Support is een fietsenwinkel en werkplaats met leer- en werkplekken voor (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Fiets Support is een echte onderneming, maar wel met een bijzonder tintje.

Reparatie en onderhoud

We bieden uitgebreide service en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie blijft. Van routine-onderhoud tot reparaties, we staan voor je klaar.

Stalling

Onze fietsenstalling biedt de perfecte oplossing voor het parkeren van jouw tweewieler.

Outlet

Ontdek geweldige kortingen op een breed scala aan fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes en e-bikes.

Support

Onze experts helpen je bij het kiezen van de perfecte fiets, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fietser. We luisteren naar jouw wensen en geven advies zodat je met vertrouwen de juiste fiets kunt kiezen.

Cadeau artikelen

Ontdek het unieke aanbod van fiets Support, waar we niet alleen fietsen aanbieden, maar ook een scala aan handgemaakte en samengestelde cadeauartikelen, rechtstreeks afkomstig van onze dagbestedingslocaties.