Skip to main content

Zorg voor de cliënt; daar ligt ons hart

Dagbesteding

Dagbesteding

Onze fietsenzaak is onderdeel van Schouder aan Schouder. Daarom kunnen wij op deze locatie zinvolle dagbesteding bieden voor cliënten. Fiets Support is een fietsenwinkel en werkplaats met leer- en werkplekken voor (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Fiets Support is een echte onderneming, maar wel met een bijzonder tintje 

Bij Fiets Support kunnen klanten terecht voor stalling, onderhoud en reparatie, voor de aankoop van fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Daarnaast krijgen bij Fiets Support (jong)volwassenen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, de kans om in een echte Fietsenwinkel te worden opgeleid. De medewerkers hebben een licht verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum of andere psychiatrische problematiek als ADD, verslavingsproblematiek of angststoornissen. De fietsenwinkel en de werkplaats bieden alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot assistent-fietsenmaker, verkoopmedewerker of facilitair medewerker. Het team van Fiets Support bestaat uit drie gediplomeerde fietsenmakers en een trajectbegeleider. Door de aanwezigheid van professionele fietsenmakers en een trajectbegeleider leren de medewerkers vakbekwaamheid en werknemersvaardigheden. In het begeleidersteam is zowel de kennis van de fietsenbranche als van de zorg aanwezig. Medewerkers krijgen de ruimte om te laten zien wat ze kunnen en wie ze zijn.  

Wil je een keer sfeer proeven, de locatie van onze dagbesteding bekijken, kennis maken met de begeleiders? Dan ben je van harte welkom! Neem contact met ons op of vul hier het zorgaanvraag formulier in.