Skip to main content

Op weg naar de toekomst

Support

Klantenservice en Advies 

Bij fiets support gaat onze betrokkenheid verder dan alleen de verkoop. Onze toegewijde medewerkers gaan hand in hand met deskundig advies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke fietservaring hebt. Of je nu vragen hebt over onderhoud, accessoires, ons vriendelijke team staat altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via: 06-81611875 of kom langs in onze winkel. Minervalaan 2, 9401 EB Assen. 

  • Diagnose
  • Advies op maat
  • Toegewijde medewerkers
  • Iets anders

Verzekeren tegen diefstal of schade?

Bij fiets support begrijpen we de waarde van uw investering. Daarom bieden we uitgebreide garantie- en verzekeringsopties, zodat u met vertrouwen een product kan aanschaffen, wetende dat uw aankoop beschermd is. U kunt bij ons uw gekochte producten verzekeren via fietsverzekeraar ENRA. Vraag in de winkel naar de talloze mogelijkheden.  

De werkplaats  

Onze werkplaats is het kloppende hart van fiets support. De werkplaats is tevens ook een werkplek voor de cliënten. Hier wordt elke fiets met precisie onderhouden en gerepareerd. Onze technici hebben jarenlange ervaring en hebben een volledige ingerichte werkplaats tot hun beschikking. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor wij uw fiets over het algemeen snel kunnen repareren. Of het nu gaat om eenvoudige bandreparatie, een grondige onderhoudsbeurt, of het oplossen van complexe technische problemen, je kunt erop vertrouwen dat je fiets in goede handen is. We streven ernaar om jouw fiets in optimale conditie te houden, zodat je keer op keer van zorgeloze ritten kunt genieten. 

  • Werkplek clienten
  • Kloppende hart Fiets Support

Fietsplan interessant?

Zonder dat het u iets hoeft te kosten, een zeer gewaardeerd extraatje bieden aan uw werknemers. Welke werkgever wil dat nou niet? Dit kan door het faciliteren van een leasefiets van de zaak. Door deze leasefietsregeling is de zakelijke leasefiets de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. En terecht! De (lease)fiets is namelijk duurzaam, heeft geen last van files of volle parkeerplaatsen, zorgt voor fittere werknemers, valt buiten de WKR en is daarnaast ook nog eens financieel zeer interessant gemaakt. We leggen u uit hoe dit in zijn werk gaat. Indien u na het lezen hiervan nog vragen heeft, dan horen wij dat natuurlijk graag.

  • Zeer gewild door (toekomstige) werknemers
  • Kosteloos en valt buiten de WKR
  • U bespaart op diverse kosten
  • Vitalere werknemers, minder ziekteverzuim

Fiets huren in de omgeving Assen?

Als je van plan bent om een fiets te huren, vergeet dan niet om je identiteitsbewijs mee te nemen. Houd er bovendien rekening mee dat er een borg betaald moet worden, die je uiteraard terugkrijgt nadat je de fiets in goede staat hebt teruggebracht.

Voor groepen zijn er ook fietsverhuurmogelijkheden beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

We hebben een bedrijfswagen tot onze beschikking waarmee we fietsen kunnen bezorgen en ophalen.

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets?

Bij FietsSupport hebben we veel aanbod. Bekijk snel, want weg = weg.

Bekijk aanbod